Sugen på catering?

Varför inte ta hem kocken en kväll och få restaurangupplevelsen i hemmet. Mat och dryck, festlokal, bord, stolar, porslin, dekorationer, ljud och ljus, underhållning och personal, Ni bestämmer själva hur mycket hjälp ni behöver.

keyboard_arrow_down Italienskbuffé

  • Chark och ostbricka med ett urval av italienska charkuterier och ostar samt marinerade oliver
  • Stekt polenta med rostade grönsaker och lagrad italiensk hårdost
  • Lättrimmad och bakad lax med kapris och tomatvinägrett
  • Vitello tonnato (Rosastekt kalvinnanlår, färsk halstrad tonfisk, kaprismajonnäs, citron)
  • Kycklingbröst med gremoulata
  • Panzanellasallad (Bondsallad med oliver, rostadpaprika, sardeller, parmesanost, bröd och kapris)
  • Pasta Pesto
  • Tomat och mossarellasallad
  • Hembakad focaccia med färskost

295:-/person ink. moms

keyboard_arrow_down Svenska smaker

  • Västerbottenostpaj med löjrom, gräddfil, lök och dill.
  • Gubbröra.
    ( Anjovis, hackat ägg, potatis och dill )
  • Lerpottasill.
    ( Matjessill, ägg, lök och brynt smör )
  • Klassisk inlagd sill.
  • Stekt inlagd strömming.
  • Öjebyröra.
    ( Kräftstjärtar, kummin, västerbottenost och OP Andersson )
  • Inkokt lax med dillmajonnäs och pressgurka.
  • Pilsnergravad lax med grovkornig senap.
  • Rostbiff på kalvinnanlår med curryremoulad och rostad lök.
  • Slarvsylta med pickles och senap.
  • Janssons frestelse.
  • Krämig potatissallad med kapris och dragon.
  • Sallad på gröna blad och örter samt råhyvlade primörer.
  • Knäckebröd och kavring med smör och lagrad ost.

395:-/ person inkl. moms.

keyboard_arrow_down Buffé inspirerad av Centralamerika

  • Ceviche på fisk & skaldjur, mango, lime och chili
  • Quesadilla med ost & rostad paprika
  • Chiligryta på högrev med bönor och chipotle
  • Gurksallad med koriander, lime och chili
  • Guacamole
  • Majscrème
  • Picklad rödlök
  • Tomatsalsa
  • Rödkålsallad
  • Gräddfil
  • Riven ost
  • Mjuka tortillabröd
  • Nachochips
  • Mexikansk chokladmousse, mangosalsa och kokos

210:-/person ink. moms

keyboard_arrow_down Grillbuffé

  • Rimmad lättbakad och sotad lax med chili och ingefärsglace
  • BBQ Brisket (Grillad oxbringa)
  • Kycklingbröst med chipotlerub
  • Salciccia
  • Långbakad BBQ fläskkarré (Pulled pork)
  • Patatas bravas med aioli och chilisås
  • Rostade grönsaker i säsong
  • Grillad majs med parmean och chili
  • Grönsallad
  • Rödkålssallad
  • Tomatsalsa
  • Dragon emulsion
  • Chimichurri
  • Surdegsbaguetter och smör

395:-/person ink. moms

Tillval

  • Grillad halv hummer 150 kr/st
  • Grillad pulpo bläckfisk 75 kr/st
  • Mini hamburgare med lagrad ost, rökt sidfläsk, karamelliserad lök, tryffelmajonnäs 45 kr/st
  • Grillad halloumi 45 kr/st

keyboard_arrow_down Desserter

  • Pannacotta, passionfrukt, vanilj, hallon och maräng
  • Chokladmousse med salt kolacreme, hasselnötter och färska hallon
  • Kryddkokta Ingrid-Marie äpplen, vanilj, nötkrokant och kolasås

 

50:-/person inkl. moms

Att bestämma sig för att ha fest är faktiskt bara kul!

Men många av oss kanske avskräcks över att det kan bli mycket jobb när man börjar fundera på var man ska vara, hur många kan jag bjuda och hur jag får maten att räcka till?

En stor del av planeringen kan vi på Gastronomisk Catering hjälpa dig med. Se nedan över de viktigaste frågorna att få svar på innan vi gör er offert/bokning. Återkom gärna med er budget på er tillställning.

Checklista inför cateringen

• Porslin – behöver ni porslin, bestick och glas?
• Serveringsbestick – finns serveringsbestick på plats eller önskar ni hyra?
• Personal – behövs serveringspersonal eller kockar?
• Servetter – har ni egna servetter, linne- eller engångsservetter?
• Dryck – vill ni beställa dryck till maten?
• Linnedukar – önskar ni hyra linnedukar?
• Bordsdekor – behöver ni hjälp med blommor eller annan dekor?
• Specialkost – finns det några önskemål om specialkost?
• Matdags – när ska maten vara på plats? Vi rekommenderar en timme före det är dags att äta.
• Fördrink – Ska det vara någon fördrink? Kanske med något tilltugg?
• Kaffe – önskas kaffe eller te på maten och kanske något sött till eller kanske avec?
• Ansvarig – vem tar emot maten?
• Returer – sker vardagar dagen efter eller måndag efter helg – vilken tid önskas?
• Bar – Skall det vara någon bar på kvällen? Personal till den, vem fixar drycken och tillbehören?

Se våra villkor för catering här.