Att bestämma sig för att ha fest är faktiskt bara kul!

Men många av oss kanske avskräcks över att det kan bli mycket jobb när man börjar fundera på var man ska vara, hur många kan jag bjuda och hur jag får maten att räcka till?

En stor del av planeringen kan vi på Gastronomisk Catering hjälpa dig med. Se nedan över de viktigaste frågorna att få svar på innan vi gör er offert/bokning. Återkom gärna med er budget på er tillställning.

Checklista inför cateringen

• Porslin – behöver ni porslin, bestick och glas?
• Serveringsbestick – finns serveringsbestick på plats eller önskar ni hyra?
• Personal – behövs serveringspersonal eller kockar?
• Servetter – har ni egna servetter, linne- eller engångsservetter?
• Dryck – vill ni beställa dryck till maten?
• Linnedukar – önskar ni hyra linnedukar?
• Bordsdekor – behöver ni hjälp med blommor eller annan dekor?
• Specialkost – finns det några önskemål om specialkost?
• Matdags – när ska maten vara på plats? Vi rekommenderar en timme före det är dags att äta.
• Fördrink – Ska det vara någon fördrink? Kanske med något tilltugg?
• Kaffe – önskas kaffe eller te på maten och kanske något sött till eller kanske avec?
• Ansvarig – vem tar emot maten?
• Returer – sker vardagar dagen efter eller måndag efter helg – vilken tid önskas?
• Bar – Skall det vara någon bar på kvällen? Personal till den, vem fixar drycken och tillbehören?

Se våra villkor för catering här.